Kastrup laksenter

Forretningsbetingelser

Tesla approved bs

 

Generelle forretningsbetingelser for www.lakexpertenkastrup.dk

 

§ 1: Generelt

Disse generelle forretningsbetingelser finder anvendelse, medmindre andet er skriftligt aftalt.

 

§ 2: Priser og betaling

Den tilbudte pris er under forudsætning af, at de til grund for tilbuddet liggende oplysninger ikke ændres, og at de er korrekte.

 

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. dansk moms

  

Vi accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visakort og MasterCard.

 

Betaling med betalingskort finder sted via en sikker SSL forbindelse (Secure Socket Layer), der krypterer betalingsoplysningerne om dit kreditkort, mens de sendes til ePay, således at uvedkommende ikke kan få adgang til oplysningerne

Oplysningerne bruges udelukkende til at opnå godkendelse af betalingen hos Nets/teller, og Elkjærs Lakcenter modtager eller registrerer ikke oplysninger om dit betalingskort.

 

 

§ 3: Behandling af kundeoplysninger

Når du handler på www.lakexpertenkastrup.dk, accepterer du samtidig, at vi registrerer dine oplysninger, så vi kan behandle din ordre korrekt og kontakte dig i forbindelse med leveringen.

 

Du kan altid kontakte Elkjærs Lakcenter, såfremt der ønskes yderligere oplysninger om, hvilke data der er registreret om dig, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret.

 

Websiden anvender cookies til at huske dine informationer og valg samt føre statistik. Denne information deles med tredjepart (Google Analytics).

 

 

 

Elkjærs Lakcenter ApS

Skadecenter

Kirstinehøj 13

2770 Kastrup

 Tlf:   43438833
Fax:  43438834

Cvr: 29853193

Email: kenneth@elkjaergruppen.dk