Kastrup laksenter

Om os

 Tesla approved bs

Skal du have lakeret bil eller andet, så kontakt Elkjærs Lakcenter / Skadecenter i Kastrup. Vi er en af i alt syv afdelinger af Elkjærgruppen, der er kendt for at udføre alle slags lakeringsopgaver i meget høj kvalitet.

Vores engagerede og veluddannede medarbejdere går målrettet efter at løse enhver opgave, stor som lille. Du vil hurtigt føle dig velkommen på vores værksted, der er præget af en imødekommende og venlig omgangstone.

Vi arbejder både for store erhvervskunder, mindre autohuse og private. Klik ind i vores nye online booking system og lav en beregning på din skade.

 

Værkstedet

Værkstedet på Amager er opført i 1987, og er løbende blevet opdateret med nutidens teknologi og udstyr.

 

KS2000/ISO9001 certificeret

LAKexperten Kastrup - Elkjærs Lakcenter blev mandag d. 14. januar KS2000/ISO9001 certificeret.

Certificeringen kommer i hus efter en fokuseret arbejdsindsats med administrator Helene Elkjær-Pedersen i spidsen.

 

LAKexperten 

LAKexperten er Danmarks førende og største kæde af selvstændige autolakeringsværksteder. Vi beskæftiger i dag over 400 fagfolk. 

LAKexperten A/S startede den 1. oktober 2003 som et kædesamarbejde mellem en række selvstændige autolakeringsværksteder. Motivationen for etableringen var et fælles mål om samarbejde indenfor en række områder, som fx fælles indkøb, uddannelse, markedsføring og garantiordninger.
 
Vores slogan: ”Når kvalitet er mere end farve” beskriver værkstedernes kompetencer i det daglige samarbejde med kunderne, når det drejer sig om kvalitet, service og miljø. Hos LAKexperten leverer vi et højt kvalitetsniveau, fordi vi har de faglige kompetencer på plads, anvender de bedste materialer, har indsigt i retningslinjerne fra de enkelte bilfabrikanter og arbejder efter en struktureret kvalitetskontrol.

 

Lifetime Warranty certificeret

Den danebrydende og vedvarende garanti
Lifetime Warranty tilbydes i Danmark eksklusivt til LAKexpertens kunder i samarbejde med LakGruppen og DuPont Refinish.

 

 

Kontakt

Elkjærs Lakcenter ApS                                                                                      

Skadecenter

Kirstinehøj 13

2770 Kastrup

Tlf:        43438833
Fax:       43438834

Cvr.: 29853193

Email: kenneth@elkjaergruppen.dk